17 Ağustos 2010 Salı

çelik kolon

daha önceki yazilarimizda da çelik kolon ile alakali yazilar paylasmistik bu alanda çok uzun zamandir hizmet veren bir sirket de çelik kolon. çelik kolon gibi ihtiyaçlari bu sirketten temin edebilirsiniz.

Bu yazıda çelik kapı modellerini resimleriyle birlikte sizlere göstermek istedim. Ama bundan modelden, dış görünümden önce bunlardan daha önemli olan güvenlik sorununa değinmek istiyorum. Birçok kişi çelik kapıları dış görünümlerinden çok diğer kapılara göre daha dayanıklı ve hırsızlıklık olaylarına karşı daha etkili oldukları için tercih ediyorlar. Fakat bu her türlü çelik kapı için geçerli değil. Çünkü sektörün ilerlemesiyle birlikle düşük maliyete çelik kapı adı altında kalitesiz kapılar üretildi ve bunlarda çelik kapının asıl görevi olan 'güvenlik' i ikinci plana itti.



Peki çelik kapı alırken nelere dikkat edilmeli? Çelik kapı alırken dikkat edilmesi gerekenler in başında kapının üretimi geliyor. Bunlar detaylı konular ama 14lü sistem kullanılması güvenlik için şuanda en uygun olanıdır. Piyasada daha çok 300-400 YTL ye satılan saç kapılar var. Tabi bunlarda güvenliğin G'si bile yok. Hırsızlar bu kapıları çok rahat aşabiliyorlar. Bunun için çelik kapı alırken iyi araştırmak, fiyat / performans olayını göz ardı etmemek gerekiyor. Bunun içinse çelik kapı sektöründeki lider firmaları tercih etmek en mantıklısı gibi görünüyor.

Çelik kapı güvenliğiyle ilgili daha detaylı bilgi için: celik-kapilar.com


Daha fazla çelik kapı modeli, resimleri ve fiyatları için: orhanlar ahşap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder