16 Ağustos 2010 Pazartesi

kaplama malzemesi

kaplama malzemesi tanımını yapan derlemeyi sizlerle paylaşacağız, kaplama malzemesi kategorilerimize bir bakabilirsiniz.

Doğal taş ahşap dokulu duvar ve tavan kaplamaları üretiminde dünyanın lider firması TOTAL Panel System S.A’nın (İspanya) ürettiği TOTALStone ve TOTALWood markalı dekoratif duvar ve tavan kaplamaları, Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunuldu.

İthalatını ve Türkiye Genel Distribütörlüğünü, lüks dekoratif yapı ürünleri alanında faaliyet gösteren NETEREN Dış Ticaret Ltd. Şti‘ nin gerçekleştirdiği ve Nisan 2006 itibariyle Türkiye piyasasına sunulan TOTALStone ve TOTALWood markalı ürünler, gerek kalitesi gerekse görünümü ile Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.
Fiberglas, doğal taş/ahşap tozu ve mastik karışımlarından üretilen ürünler, alışılagelen plastik esaslı, Mdf esaslı, poliüretan (straphor, köpük) esaslı, çimento esaslı veya sentetik boyalı dekoratif kaplamaların aksine %100 doğal taş/ahşap dokusuna ve derinliğine sahip olma özelliği ile dikkat çekiyor.
ahşap duvar desenleri · ahşap duvar kaplama çeşitleri · ahşap duvar kaplamaları · ahşap köpük · ahşap taş dekoratif kaplama mdf · ahsap tavan · ahşap tavan desenleri · ahşap tavan kaplama · ahşap tavan kaplama fiyatları · ahşap tavan kaplama modelleri · ahsap tavan modelleri · ahşap tozu fiber kaplamalar · ahşap üzeri tavan köpük kaplama · bauhaus tavan kaplama modelleri · bauhaus tavan kaplamaları · bauhaus tavan köpük kaplaması videoları · çocuk odası için desenli plakalar · dekorasyon köpük kaplama · dekoratif ahşap duvar kaplamaları · dekoratif köpük kaplama · dekoratif tavan kaplama fiyatları · dekoratif tavan kaplama köpüğü · desenli ahşap tavan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder